HANÇUKUR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HANÇUKUR

GÜZEL MAHALLEMİZ
 
AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

 

 PESTİL KAVURMASI

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
nihat

nihat


Mesaj Sayısı : 333
Kayıt tarihi : 02/03/09
Yaş : 58
Nerden : hançukur, elmasuyu, malatya

PESTİL KAVURMASI Empty
MesajKonu: PESTİL KAVURMASI   PESTİL KAVURMASI Icon_minitimePaz Mart 08, 2009 2:58 am

PESTİL KAVURMASI Pestil1

PESTİL KAVURMASI

Ölçüler:

5-6 tane dut pestili (500 gr)

200 gr. tereyağı

100 gr. ceviz içi



Yapılış: Pestiller makasla, parçalara kesilir, el dayanacak kadar sıcak suda yumuşayıncaya kadar ıslatılır. Tereyağı bir tavada ısıtılır. Süzgece alınan pestiller yağın içine konup karıştırılarak kızartılır. Servis tabağına alınır, üzerine ceviz serpilerek servis yapılır.



Not: Arzu edilirse kavrulma esnasında yumurta da kırılabilir.

Afiyet olsun

PESTİL KAVURMASI Pestil2
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://harazey.blogcu.com/
 
PESTİL KAVURMASI
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» KABAK KAVURMASI
» FASULYE KAVURMASI

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
HANÇUKUR :: YEMEK BÖLÜMÜ :: MALATYA YEMEKLERİ :: TATLI VE HAMUR İŞLERİ-
Buraya geçin: