HANÇUKUR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HANÇUKUR

GÜZEL MAHALLEMİZ
 
AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

 

 FIŞ FIŞ (malatya)

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
nihat

nihat


Mesaj Sayısı : 333
Kayıt tarihi : 02/03/09
Yaş : 58
Nerden : hançukur, elmasuyu, malatya

FIŞ FIŞ (malatya) Empty
MesajKonu: FIŞ FIŞ (malatya)   FIŞ FIŞ (malatya) Icon_minitimePaz Mart 08, 2009 2:51 am

FIŞ FIŞ (malatya) Fisfis

FIŞ FIŞ

Ölçüler:

3 yumurta

3 yemek kaşığı yoğurt

3 servis kaşığı un

1 çay kaşığı karbonat

Kızartmak için yağ



Şurup için:

2 su bardağı toz şeker

2 su bardağı su

1/4 limon suyu



Yapılış: Yumurta, yoğurt, kabartma tozu çukur bir kapta iyice karıştırılır, unu ilâve edilerek karıştırma işlemine devam edilir. (Kek hamuru kıvamında bir hamur yapılır.) Çukur bir kaba sıvı yağ konur, iyice ısıtılır, kızgın yağa kaşıkla parça parça atılarak kızartılır. Soğuk şuruba atılır, şurubunu çektikten sonra servis tabağına alınır, kalan şurup üzerine gezdirilir.

Afiyet olsun
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://harazey.blogcu.com/
 
FIŞ FIŞ (malatya)
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» KATMER (malatya)
» MALATYA NOSTALJİ
» Malatya merkez
» Malatya fıkraları
» SERUN (malatya)

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
HANÇUKUR :: YEMEK BÖLÜMÜ :: MALATYA YEMEKLERİ :: TATLI VE HAMUR İŞLERİ-
Buraya geçin: