HANÇUKUR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HANÇUKUR

GÜZEL MAHALLEMİZ
 
AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

 

 ŞAM KEBABI

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Admin

Admin


Mesaj Sayısı : 87
Kayıt tarihi : 28/02/09

ŞAM KEBABI Empty
MesajKonu: ŞAM KEBABI   ŞAM KEBABI Icon_minitimePaz Mart 08, 2009 12:14 am

ŞAM KEBABI Sam

ŞAM KEBABI

Ölçüler:

1/2 kg. kabak

2 yumurta

1 çay kaşığı kabartma tozu

1 çay kaşığı tuz

1 çay kaşığı karabiber

5-6 yemek kaşığı un

1 su bardağı kızartma yağı



Yapılışı :

Kabak yıkanır hazırlanır, geniş bir kaba rendelenir. İçerisine yumurta, un, tuz karabiber ve kabartma tozu ilâve edilerek iyice karıştırılır.

Diğer tarafta bir tavaya yağ koyularak ısıtılır. Isınan yağın içerisine hamurdan birer kaşık konularak kızartılır. Kağıt yayılmış bir tepsiye çıkarılır. Hepsi tamamlandıktan sonra servis tabağına alınır, maydanozla süslenir. İsteğe bağlı olarak sıcak-soğuk servis yapılır.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://hancukur.yetkinforum.com
 
ŞAM KEBABI
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» TAS KEBABI
» İNCİK KEBABI
» ARPACIK SOĞANLI BAHÇIVAN KEBABI ( 6 kişilik )

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
HANÇUKUR :: YEMEK BÖLÜMÜ :: MALATYA YEMEKLERİ :: ET VE SEBZE YEMEKLERİ-
Buraya geçin: