HANÇUKUR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HANÇUKUR

GÜZEL MAHALLEMİZ
 
AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

 

 SOĞAN HALKALARI

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
nihat

nihat


Mesaj Sayısı : 333
Kayıt tarihi : 02/03/09
Yaş : 58
Nerden : hançukur, elmasuyu, malatya

SOĞAN HALKALARI Empty
MesajKonu: SOĞAN HALKALARI   SOĞAN HALKALARI Icon_minitimeCuma Ara. 25, 2009 12:28 am

SOĞAN HALKALARI Ymk_1194


Malzemeler
4 Adet Soğan
1 Adet Yumurta
3 Çorba Kaşığı Un
Tuz


Yemeğin Tarifi
Soğanların kabuklarını soyduktan sonra enlemesine yarım santimlik halkalar halinde doğrayın. Büyük halkaların içindeki küçük halkaları çıkartın.

Un, yumurta ve tuzu boza kıvamına gelinceye kadar çırpın. Tencerede 1 su bardağı sıvı yağı kızdırın. Soğan halkalarını unlu karışıma bulayıp kızgın yağda pembeleşinceye kadar kızartın.

Servis tabağına alarak ızgara balık, et ve tavuğun yanında sıcak servis yapın.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://harazey.blogcu.com/
 
SOĞAN HALKALARI
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» SOĞAN PİDESİ
» SOĞAN ÇORBASI
» EKMAKLİ SOĞAN ÇORBASI (4kişilik)
» SOĞAN ÇORBASI (4 kişilik)
» SEBZELİ SOĞAN MIHLAMASI (3 kişilik )

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
HANÇUKUR :: YEMEK BÖLÜMÜ :: SEBZE YEMEKLERİ :: SOĞAN YEMEKLERİ-
Buraya geçin: