nihat
Mesaj Sayısı : 333 Kayıt tarihi : 02/03/09 Yaş : 58 Nerden : hançukur, elmasuyu, malatya
| Konu: SOĞAN HALKALARI Cuma Ara. 25, 2009 12:28 am | |
| Malzemeler 4 Adet Soğan 1 Adet Yumurta 3 Çorba Kaşığı Un Tuz Yemeğin Tarifi Soğanların kabuklarını soyduktan sonra enlemesine yarım santimlik halkalar halinde doğrayın. Büyük halkaların içindeki küçük halkaları çıkartın. Un, yumurta ve tuzu boza kıvamına gelinceye kadar çırpın. Tencerede 1 su bardağı sıvı yağı kızdırın. Soğan halkalarını unlu karışıma bulayıp kızgın yağda pembeleşinceye kadar kızartın. Servis tabağına alarak ızgara balık, et ve tavuğun yanında sıcak servis yapın. | |
|