HANÇUKUR

GÜZEL MAHALLEMİZ
 
AnasayfaTakvimSSSKayıt OlGiriş yap

Paylaş | 
 

 İNCİK KEBABI

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Admin

avatar

Mesaj Sayısı : 87
Kayıt tarihi : 28/02/09

MesajKonu: İNCİK KEBABI   Paz Mart 08, 2009 12:23 am



İNCİK KEBABI



Ölçüler:

İncik eti

Domates

Yeşil biber



Yapılışı :

Koyun, kuzu ve keçinin bacak etlerine incik denir. Kemikli olarak salçalı suda haşlanır. Haşlama esnasında suyu çektirilir, tereyağında kızartılır. Közlenmiş biber, domatesle servis yapılır.



Not: (Haşlama işlemi için toprak kaplar tercih edilir.)
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://hancukur.yetkinforum.com
 
İNCİK KEBABI
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
HANÇUKUR :: YEMEK BÖLÜMÜ :: MALATYA YEMEKLERİ :: ET VE SEBZE YEMEKLERİ-
Buraya geçin: