HANÇUKUR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HANÇUKUR

GÜZEL MAHALLEMİZ
 
AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

 

 PAZI SARMASI

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Admin

Admin


Mesaj Sayısı : 87
Kayıt tarihi : 28/02/09

PAZI SARMASI Empty
MesajKonu: PAZI SARMASI   PAZI SARMASI Icon_minitimePaz Mart 08, 2009 12:21 am

PAZI SARMASI Pazi
PAZI SARMASI

Ölçüler:

1 kg. Pazı (pancar yaprağı)

1 baş kuru soğan

2 yemek kaşığı salça 500 gr.

Orta yağlı kıyma 2 su bardağı pirinç

1 demet maydanoz

2 yemek kaşığı yağ Tuz - karabiber



Yapılışı :

Pazı yaprakları haşlanarak süzülür. Diğer tarafta kıyma rendelenmiş soğan, ayıklanmış yıkanmış pirinç, salça, tuz, karabiber, maydanoz ilavesiyle yoğrulur. Pazı yapraklarına sarılarak salçalı et suyunda iyice pişirilir. Yoğurtla birlikte servis yapılır.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://hancukur.yetkinforum.com
 
PAZI SARMASI
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» PAZI CACIĞI
» LAHANA SARMASI
» PATATES SARMASI

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
HANÇUKUR :: YEMEK BÖLÜMÜ :: MALATYA YEMEKLERİ :: ET VE SEBZE YEMEKLERİ-
Buraya geçin: