HANÇUKUR

GÜZEL MAHALLEMİZ
 
AnasayfaTakvimSSSKayıt OlGiriş yap

Paylaş | 
 

 PAZI SARMASI

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Admin

avatar

Mesaj Sayısı : 87
Kayıt tarihi : 28/02/09

MesajKonu: PAZI SARMASI   Paz Mart 08, 2009 12:21 am


PAZI SARMASI

Ölçüler:

1 kg. Pazı (pancar yaprağı)

1 baş kuru soğan

2 yemek kaşığı salça 500 gr.

Orta yağlı kıyma 2 su bardağı pirinç

1 demet maydanoz

2 yemek kaşığı yağ Tuz - karabiber



Yapılışı :

Pazı yaprakları haşlanarak süzülür. Diğer tarafta kıyma rendelenmiş soğan, ayıklanmış yıkanmış pirinç, salça, tuz, karabiber, maydanoz ilavesiyle yoğrulur. Pazı yapraklarına sarılarak salçalı et suyunda iyice pişirilir. Yoğurtla birlikte servis yapılır.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://hancukur.yetkinforum.com
 
PAZI SARMASI
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
HANÇUKUR :: YEMEK BÖLÜMÜ :: MALATYA YEMEKLERİ :: ET VE SEBZE YEMEKLERİ-
Buraya geçin: