HANÇUKUR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HANÇUKUR

GÜZEL MAHALLEMİZ
 
AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

 

 ARPACIK SOĞANLI PİLAV (6 kişilik )

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
nihat

nihat


Mesaj Sayısı : 333
Kayıt tarihi : 02/03/09
Yaş : 58
Nerden : hançukur, elmasuyu, malatya

ARPACIK SOĞANLI PİLAV (6 kişilik ) Empty
MesajKonu: ARPACIK SOĞANLI PİLAV (6 kişilik )   ARPACIK SOĞANLI PİLAV (6 kişilik ) Icon_minitimeCuma Ara. 25, 2009 1:06 am

ARPACIK SOĞANLI PİLAV (6 kişilik ) Ymk_38

Malzemeler
2 Su Bardağı Pirinç
3 Çorba Kaşığı Tereyağı
3 Su Bardağı Et Suyu
1 kg Arpacık Soğan
2 Diş Karanfil
Tuz


Yemeğin Tarifi
Soğanları kavururken şekillerinin bozulmaması için kökünden fazla kesmeden kabuklarından ayırın. Temizlediğiniz soğanları çok fazla kavurmadan yağda hafif soteleyin.

Yıkayıp süzgece aldığınız pirinci soğanlara ekleyin. Et suyunu ilave ederken soğanın acılığını alması için 2 diş karanfil atın. 15 dak. kısık ateşte pişirin.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://harazey.blogcu.com/
 
ARPACIK SOĞANLI PİLAV (6 kişilik )
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» ARPACIK SOĞANLI BAHÇIVAN KEBABI ( 6 kişilik )
» SOĞANLI TART(6 kişilik)
» FIRINDA SOĞANLI YUMURTA ( 6 kişilik )
» SOĞANLI KÖFTE
» SOĞANLI KAVURMA

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
HANÇUKUR :: YEMEK BÖLÜMÜ :: SEBZE YEMEKLERİ :: SOĞAN YEMEKLERİ-
Buraya geçin: