HANÇUKUR

GÜZEL MAHALLEMİZ
 
AnasayfaTakvimSSSKayıt OlGiriş yap

Paylaş | 
 

 SOĞAN HALKALARI

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
nihat

avatar

Mesaj Sayısı : 333
Kayıt tarihi : 02/03/09
Yaş : 51
Nerden : hançukur, elmasuyu, malatya

MesajKonu: SOĞAN HALKALARI   Cuma Ara. 25, 2009 12:28 am




Malzemeler
4 Adet Soğan
1 Adet Yumurta
3 Çorba Kaşığı Un
Tuz


Yemeğin Tarifi
Soğanların kabuklarını soyduktan sonra enlemesine yarım santimlik halkalar halinde doğrayın. Büyük halkaların içindeki küçük halkaları çıkartın.

Un, yumurta ve tuzu boza kıvamına gelinceye kadar çırpın. Tencerede 1 su bardağı sıvı yağı kızdırın. Soğan halkalarını unlu karışıma bulayıp kızgın yağda pembeleşinceye kadar kızartın.

Servis tabağına alarak ızgara balık, et ve tavuğun yanında sıcak servis yapın.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://harazey.blogcu.com/
 
SOĞAN HALKALARI
Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
HANÇUKUR :: YEMEK BÖLÜMÜ :: SEBZE YEMEKLERİ :: SOĞAN YEMEKLERİ-
Buraya geçin: