HANÇUKUR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HANÇUKUR

GÜZEL MAHALLEMİZ
 
AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

 

 HOŞAF (günkurusu ile)

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
nihat

nihat


Mesaj Sayısı : 333
Kayıt tarihi : 02/03/09
Yaş : 58
Nerden : hançukur, elmasuyu, malatya

HOŞAF (günkurusu ile) Empty
MesajKonu: HOŞAF (günkurusu ile)   HOŞAF (günkurusu ile) Icon_minitimePaz Mart 08, 2009 2:53 am

HOŞAF (günkurusu ile) Hosaf1

HOŞAF

Ölçüler:

l avuç hudayı kabuk (ekşi gün kurucusu)

l avuç aşı kabuk (tatlı gün kurusu)

l avuç kara erik kurusu

l avuç sarı erik kurusu

l avuç elma kurusu

l su bardağı toz şeker



Yapılış: Kabuk erik ve elma kuruları yıkanır. Erikler yarım saat suda bekletilir. Bir tencereye yıkanan erik kuruları ve elma kurusu üzerini geçecek kadar suyla ateşe konur ve haşlanır. Şeker ve kabuklar ilâve edilir. 2-3 taşım kaynatılır, ateşten alınır. Kapağı kapalı olarak soğutulur. Soğuk veya ılık olarak servis yapılır.

Afiyet olsun

HOŞAF (günkurusu ile) Hosaf2
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://harazey.blogcu.com/
 
HOŞAF (günkurusu ile)
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
HANÇUKUR :: YEMEK BÖLÜMÜ :: MALATYA YEMEKLERİ :: TATLI VE HAMUR İŞLERİ-
Buraya geçin: